Om Sälens VVS-Teknik

Om Sälens VVS-Teknik

Varmt välkommen till din lokala rörmokare! Sedan 2011 har vi hjälpt privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt inom VVS i Sälen med omnejd.

Hög kvalitet, engagemang och kundnöjdhet är de grundpelare i vår verksamhet som präglar hur vi utför alla våra projekt. Vi är övertygade om att vår långa erfarenhet och stora engagemang kombinerat med gedigen yrkeskunskap kommer att resultera i den ultimata lösningen för just ditt VVS-projekt i Sälen.
 

Utbildade och certifierade hantverkare

Vi strävar efter att vara det självklara valet när du behöver hjälp med VVS i Sälen. Därför är vi stolta över att vara det enda företaget med utbildade VVS-montörer i Sälen. När du väljer oss kan du alltså känna dig trygg med att arbetet blir utfört enligt branschens alla regler av professionella yrkesmän.

Behöver du hjälp med VVS-service, installation av spabad eller kanske en installation av en ny värmepump i Sälen? Tveka inte att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt platsbesök eller för att diskutera dina idéer. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den optimala lösningen för just ditt projekt! 

Ta hjälp av oss på Sälens VVS-Teknik

Behöver du hjälp med installation eller service av värmepump i Sälen? Vi hjälper privatpersoner, företag & BRF: er med smidiga VVS-tjänster i Sälen. Fyll i dina uppgifter och boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss idag!

Ta hjälp av oss på Sälens VVS-Teknik

Boka platsbesök

Här hittar du oss på webben