Sänk värmekostnaderna för din fastighet i Sälen med en luftvärmepump

Vi hjälper dig som vill installera en ny värmepump i Sälen. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får ett professionellt utfört arbete av erfarna VVS-montörer i Sälen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den optimala energilösningen för just dina behov!

Går du i tankarna på att installera en värmepump i ditt hus eller i din bostadsrättsförening? Då har du kommit rätt! Vi på Sälens VVS-Teknik har full koll på de bäst lämpade lösningarna för att du ska få en välfungerande värmepump i Sälen. Vi hjälper dig med alla delar av processen från valet av värmepump till slutbesiktning.
 

Professionellt utförd installation av värmepumpar i Sälen

För att få ut maximal kapacitet och för att din värmepump ska fungera så länge som möjligt är det av största vikt att installationen går till på rätt sätt. Görs installationen felaktigt är det nämligen risk att det blir onödigt kostsamt. När du väljer att anlita oss kan du känna dig trygg med att du får utbildade och certifierade VVS-montörer med lång erfarenhet av att installera värmepumpar i Sälen.

Så går det till när vi installerar din värmepump i Sälen

Våra kompetenta installatörer tar hand om installationen av din nya värmepump i Sälen från början till slut. Så här går det till när vi installerar din värmepump i Sälen:

  1. Vi börjar med att hitta och beställa en lämplig pump för just dina behov. Det finns flera olika utföranden på värmepumpar som passar olika fastigheter. I nära dialog med varje enskild kund tar vi ett beslut om vilken värmepump som ska beställas
  2. Vi tar hand om beställningen av den värmepump vi kommit överens om samt tar emot leveransen
  3. Våra skickliga VVS-montörer i Sälen installerar din nya värmepump enligt konstens alla regler
  4. När installationen är färdigställd gör vi en utförlig slutbesiktning tillsammans med dig

Vad kostar det att installera en värmepump?

Vad det kostar att installera en ny värmepump i Sälen beror framförallt på vilken värmepump du väljer, men även på förutsättningarna i din fastighet. Den totala kostnaden inkluderar inköpspriset och kostnaden för installationen.

Genom att utnyttja ROT-avdraget kan du få ned arbetskostnaden med 30 %. Detta är ingenting du behöver räkna på själv – om du inte vill så klart – utan vi drar av rätt del av summan på fakturan till dig.

 När du väljer Sälens VVS-Teknik får du alltid:

  • Ett fackmannamässigt utförd installation av din värmepump i Sälen
  • God service av engagerade VVS-montörer
  • Generösa garantier på vårt arbete
  • Ett konkurrenskraftigt pris utan dolda kostnader
  • En värmepump att förlita dig på långt in i framtiden!

 
Läs gärna mer om våra tjänster eller kontakta oss redan idag för att installera din nya värmepump i Sälen. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den bästa energilösningen för din fastighet!