Vi har auktoriserade rörmokare för ditt behov av VVS-tjänster i Sälen

Är du på jakt efter en auktoriserad rörmokare för VVS-tjänster i Sälen? Vi är din lokala specialist på VVS i Sälen med certifierad och utbildad personal som har lång erfarenhet inom branschen. Vi tar oss an alla typer av uppdrag inom VVS i Sälen med omnejd!

För att du ska känna dig trygg med att du får ett korrekt utfört arbete enligt branschens alla regler är det viktigt att du anlitar auktoriserade rörmokare. Anlitar du en rörmokare som inte besitter tillräckligt med kunskap finns risken att du får större problem efter att arbetet är utfört än du hade innan. 

Det är också viktigt att vara medveten om att många försäkringar endast är giltiga om en fackman har utfört arbetet. Var därför alltid noga med att kolla upp att den rörmokare du anlitar är utbildad samt har licens för det arbete som ska utföras.


Sälens VVS-Teknik – ditt trygga val när du behöver hjälp med VVS i Sälen 

Samtliga medarbetare på Sälens VVS-Teknik är utbildade och certifierade för alla typer av arbeten inom VVS. När du anlitar oss blir ditt projekt professionellt utfört av skickliga fackmän med gedigen kunskap inom VVS. Vårt yrkeskunnande sitter i ryggmärgen och vi är stolta över att kunna utföra alla typer av uppdrag inom VVS i Sälen

Vi vidareutbildar vår personal kontinuerligt för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna på marknaden. Vi ser dessutom till att arbetet utförs korrekt, tidseffektivt och nöjer oss inte förrän du som kund är nöjd med vårt arbete!


Ett urval av våra VVS-tjänster i Sälen

Vi har omfattande erfarenhet av arbeten inom värme, vatten, sanitet och kyla och är alltid redo att ta oss an nya projekt! Nedan kan du se några exempel på tjänster vi utför. Vid behov samarbetar vi med andra behöriga branschkollegor för att kunna erbjuda dig en smidig helhetslösning.

  • Rörservice såsom byte av WC-stolar, ventiler, vattenlås, avlopprensning med mera 
  • Rördragning i kök, badrum och andra våtutrymmen
  • Service och installation av ny värmepump i Sälen. Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump för just dina behov och installerar den sedan enligt konstens alla regler
  • Installation av disk- och tvättmaskiner
  • Installation av inredning såsom diskbänk, toalettstol och badkar

Utnyttja ROT-avdraget 

När du som privatperson anlitar oss för VVS-tjänster i Sälen har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden. Vi ser till att rätt del av beloppet dras av direkt på fakturan för dig för att göra processen så smidig som möjligt för dig som kund!

 

Kontakta oss redan idag för att höra mer om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig med VVS i Sälen!