Så hittar du den bästa värmepumpen för din fastighet i Sälen

Vad ska man egentligen tänka på när man är på jakt efter en ny värmepump i Sälen? Våra erfarna VVS-specialister ger dig sina bästa tips på vad du ska tänka på i ditt val av värmepump för att du ska få en optimal energilösning.

Har du bestämt dig för att skaffa en värmepump? Grattis till ett bra val! Med en bra värmepump förser du effektivt din fastighet med värme, varmvatten och ventilation på ett miljövänligt sätt då du tar tillvara på naturens förnybara energi. Uppgraderar du din gamla värmepump till en nyare variant kan du dessutom spara in på dina elkostnader.

 Så väljer du rätt värmepump till din fastighet i Sälen

Det finns flera olika utföranden på värmepumpar, och det är inte helt lätt att veta vilken som passar just dina behov. Våra erfarna VVS-specialister i Sälen har listat sina bästa tips på hur du bör tänka på när du är på jakt efter en ny värmepump!
 

  • Vart du bor i landet
    Var du bor är avgörande för ditt val av värmepump. Bor du i en kallare del av landet behöver du till exempel en värmepump med mer kraft. Ska du installera en värmepump i Sälen är det alltså viktigt att du tar hänsyn till det rådande klimatet vi har här.

  • Hus eller lägenhet
    Bor du i lägenhet eller hus? En lägenhet kräver generellt sett en mindre värmepump än en villa. Bor du i en villa spelar storleken på huset en avgörande roll, men även planlösningen. Äger du till exempel ett mindre hus med öppen planlösning behöver du en mindre kraftfull värmepump. 

  • Kvalitet framför pris
    Stirra dig inte blind på priset när du sätter din budget för din nya värmepump i Sälen. Väljer du en värmepump av hög kvalitet kan du nämligen spara in rejält på dina energikostnader i det långa loppet. 


Vi hjälper dig att hitta rätt värmepump i Sälen

Sälens VVS-Teknik är din lokala specialist på värmepumpar i Sälen. Vi har lång erfarenhet inom branschen och har full koll på vad man ska tänka på när man väljer värmepump. När du väljer att ta hjälp av en fackman när du ska beställa och installera din nya värmepump i Sälen slipper du oroa dig för att välja fel.

Våra medarbetare är utbildade och certifierade enligt svensk standard och har utfört en mängd installationer av olika slags värmepumpar i Sälen. Läs mer om våra tjänster om du är intresserad av att anlita oss för att installera din nya värmepump! 

ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar Sälens VVS-Teknik för att installera din nya värmepump har du rätt att göra ROT-avdrag. Detta innebär i praktiken att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!