Värmepumpar

Värmepumpar

Behöver du hjälp med service eller installation av en ny värmepump i Sälen? Då har du kommit rätt! Vi på Sälens VVS-Teknik hjälper privatpersoner, företag, BRF: er och byggföretag med allt relaterat till VVS i Sälen med omnejd. Tack vare vår långa yrkesvana kan vi utföra våra projekt på ett tidseffektivt sätt till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Våra professionella rörmokare installerar din värmepump i Sälen

Vi strävar efter att vara ditt självklara val när du behöver hjälp med din värmepump i Sälen. Med utbildade och certifierade hantverkare med nästan 20 års erfarenhet i ryggen ser vi till att du får en väl fungerande värmepump installerad enligt branschens alla regler. Vi tar hand om projektet från början till slut – vi hittar och beställer en lämplig pump som vi sedan installerar och gör till sist en slutbesiktning tillsammans med dig. För att du som kund ska känna dig trygg erbjuder vi generösa garantier på vårt arbete – bland annat har vi en funktionsgaranti på upp till 10 år. 

 

ROT-avdrag

När du som privatperson anlitar oss har du rätt att utnyttja ROT-avdraget. Det innebär att du får dra av 30 procent av arbetskostnaden.

 

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Sälens VVS-Teknik

Behöver du hjälp med installation eller service av värmepump i Sälen? Vi hjälper privatpersoner, företag & BRF: er med smidiga VVS-tjänster i Sälen. Fyll i dina uppgifter och boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss idag!