VVS-service

VVS-service

Sälens VVS-Teknik är din lokala expert som du kan vända dig till när du behöver hjälp med VVS-service! I hela 18 år har vi genomfört alla tänkbara arbeten inom VVS i Sälen med omnejd till privatpersoner, BRF: er, företag och byggföretag. När du väljer att anlita oss på Sälens VVS-teknik kan du räkna med att du får ett väl utfört arbete av erfarna hantverkare till ett bra pris.

God kundkontakt och professionellt utförd VVS-service i Sälen

Att utföra VVS-service ställer höga krav på kunskap och noggrannhet. Samtliga medarbetare på Sälens VVS-Teknik är utbildade och har de certifikat som krävs för att genomföra alla typer av arbeten inom VVS. Vi är stolta över att vara det enda företaget med utbildade VVS-montörer i Sälen. Vi lägger stor vikt vid vårt kundbemötande och är måna om att du som kund ska känna dig trygg med att du får god kundservice av engagerade hantverkare, generösa garantier och VVS-service i Sälen av hög kvalitet!
  

Nyttja ROT-avdraget

När du som privatperson anlitar Sälens VVS-Teknik har du rätt att nyttja ROT-avdraget, som reducerar arbetskostnaden med 30 %. 

 

Tveka inte att kontakta oss redan idag, så sätter vi igång med ditt projekt!


Fler tjänster vi utför

Ta hjälp av oss på Sälens VVS-Teknik

Behöver du hjälp med installation eller service av värmepump i Sälen? Vi hjälper privatpersoner, företag & BRF: er med smidiga VVS-tjänster i Sälen. Fyll i dina uppgifter och boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss idag!